Plavajoči meni Mailing
Plavajoči meni YouTube
Plavajoči meni Instagram
Plavajoči meni FB

SPA Manikira

Enodnevni tečaj (6 ur)

Naslednji termin tečaja: 13. 3. 2018 ob 9.00

SPA manikira se posveča posebni salonski veji manikire, kjer je poudarek na razvajanju in negovanju nohtov in rok. Prav SPA manikira je v zadnjem času zelo iskana, saj se jo lahko ponudi kot dodatno storitev v salonu. Zaradi stresnega vsakdana je sprostitev vsekakor dobrodošla, razvajanje z negovalnimi izdelki in nežna masaža sta pa pika na i za celovito profesionalno storitev.
Tečaj SPA manikire je namenjen razširitvi znanja, ki ga tečajnice dobijo v okviru izobraževanja Osnovne manikire. Posvetijo se specifičnim negam in postopkom manikiranja. 
 

Tečaj SPA Manikire je razdeljen na teoretični in praktični del, kjer bodo tečajnice delale druga na drugi (ne potrebujete modela).

Teorija:
- Tipi kože,
- Preparati za nego rok in kože,
- Različni postopki manikiranja,
- Marketing in svetovanje.

Praksa:
Nega rok in kože , 
- Piling, 
- Maska, 
- Masaža, 
- Parafinska kopel, 
- Lakiranje s tretmaji za naravne nohte.

Tečajnice delajo druga na drugi. V ceno je všteta literatura in ves potrebni material, ki ga udeleženke potrebujejo na tečaju.

Cena: 100,00 € + DDV
Po koncu delavnice so vam artikli v naši trgovini na voljo z 10% popustom, do konca leta pa še 5%.
-
Delavnico bo vodila Mojca Janežič -direktorica podjetja AKADEMIJA STUDIO LEPOTA, kozmetičarka, PHD master educatorka, članica komisije za preverjanje in potrjevanje NPK Maniker-ka, članica mednarodnega združenja sodnikov INJA.

041 321 931 
041 754 794 
02 843 00 68 
info@lepota.info