Plavajoči meni Mailing
Plavajoči meni YouTube
Plavajoči meni Instagram
Plavajoči meni FB
Piljenje je za nohtne tehnike pomemben del njihovega poklica.

Piljenje je za nohtne tehnike pomemben del njihovega poklica. Vendar je lahko nekaj tako vsakdanjega kot piljenje prava umetnost in vendarle ni tako enostavno kot se na prvi pogled morda zdi. Morda boste presenečeni, kaj novega se boste o pilah, piljenju in obliki nohtov naučili v tem članku.

Pila, pile, pilice

Ena izmen najpomembnejših odločitev pri negi nohtov je pravilna izbira pilice.

Ali veste katera je primerna za vaše nohte, katero kdaj uporabiti, kaj pomenijo številke na pilicah?

je zdaj čas, da njeni nohti malo »zadihajo.«

Vsakdo, ki je nekaj časa v nohtni industriji, prej kot slej naleti na to trditev. Vaša stranka se po nekaj mesecih podaljšanih nohtov ali permanentnega lakiranja odloči, da je zdaj čas, da njeni nohti malo »zadihajo.« Ampak kaj to dejansko pomeni: nohti naj si malo odpočijejo od umetnih mas ali da noht dejansko potrebuje prost dotok kisika po nohtni površini?

Pred vrati so topli pomladni dnevi s tem pa tudi končno čas, da odložimo rokavice. In kako se kaj držijo vaši nohti?

Pred vrati so topli pomladni dnevi s tem pa tudi končno čas, da odložimo rokavice. In kako se kaj držijo vaši nohti?

Dejstvo je, da so naši nohti celo leto naokoli izpostavljeni najrazličnejšim vremenskim razmeram. Pozimi jih je izsušil suh in mrzel zrak zunaj ter suh in topel zrak v ogrevanih prostorih.

Na kaj morate biti pozorni?

Manikerke včasih leta in leta delajo po enakih postopkih in se ne zavedajo, da pri tem delajo napake.

Katere so napake, ki jih najpogosteje delajo?

Ste že imeli stranko, ki si je zaželela dolge nohte?

Nohte lahko podaljšamo na različne načine, tudi s šablonami. Pripravili smo kratek članek, ki je posvečen na to temo. Verjetno boste presenečeni, koliko tehničnega znanja in podrobnosti je vključenih pri podaljševanu!

V nohtni industriji poznamo dve vrsti UV-lučk, ki jih uporabljamo za strjevanje materialov za podaljševanje oz. oblikovanje in poslikavo nohtov.

V nohtni industriji poznamo dve vrsti UV-lučk, ki jih uporabljamo za strjevanje materialov za podaljševanje oz. oblikovanje in poslikavo nohtov. To so tradicionalne UV- in novejše LED-lučke. Čeprav je med njima kar nekaj razlik – med drugim tudi to, da delujeta na različne vrste žarnic – obe oddajata UV-svetlobo in kot taki povzročita proces polimerizacije oz. proces strjevanja gelov in permanentnih oz. gelnih lakov.

Pred časom je na Facebooku zaokrožila objava s sliko nohta, ki ima temnejšo linijo po dolžini nohta

Pred časom je na Facebooku zaokrožila  objava s sliko nohta, ki ima temnejšo linijo po dolžini nohta. Uporabnica v  opisu objave deli izkušnjo prijateljice, ki so ji diagnosticirali raka na nohtu,  ki naj bi bil posledica rednih obiskov salona, kjer si je dala gelirati nohte.  Objavo je delilo na tisoče uporabnikov. Kmalu je kar nekaj salonov in manikerk  prejelo zaskrbljene klice svojih strank, ki so jih spraševale glede nevarnosti  UV žarkov, ki so jim izpostavljene v njihovem salonu. 

Nova generacija permanentnih lakov z edinstvenimi negovalnimi tretmaji za naravne nohte

Ekskluzivna delavnica permanentnega lakiranja za slovenske salone, ki želijo svojim strankam ponuditi nekaj posebnega.