Nail Design 2019

sodniki / Judges

 

Sodnica: Zlatka Brodie

Slovenka, ki se že več kot 25 let ukvarja z manikiro - med drugim je poučevala manikiro na srednjih šolah v Veliki Britaniji in že vrsto let tudi sodi na najrazličnejših tekmovanjih v manikiri po svetu.

Zaslužna je za nastanek tekmovanja oblikovanja nohtov v Sloveniji, saj je s svojimi izkušnjami oblikovala pravila in postavila standarde tekmovanja v Sloveniji.

V zadnjih 18 letih je s svojim znanjem sooblikovala slovenski manikerski prostor in bistveno pripomogla k razvoju manikerstva v Sloveniji.

 

She was born in Slovenia and has been active in the nail industry for more than 25 years. For several years she taught manicure in Secondary Schools in Great Britain and is also active as a judge at different international Nail Competitions.

She is a key figure in the making and development of the Slovenian Nail Competition – her experience was the foundation of the rules and standards for later Nail Competitions in Slovenia.

In the last 18 years she is an important figure in the forming of the Nail Industry and Manicure standards in Slovenia.

 

 

Sodnica: Sue Davies

Že zadnjih 16 let je izjemno aktivna v nohtni in kozmetični industriji. Med svojimi cehovskimi kolegi je zelo cenjena zaradi svoje predanosti in strokovnosti. Kot sodnica redno sodeluje na velikih mednarodnih tekmovanjih v oblikovanju nohtov.Prejela je že veliko priznanj in prispeva k osveščanju o novostih na področju manikire v obliki številnih člankov, ki jih prepoznavni kozmetični portali in revije redno objavljajo. V veliki meri prispeva tudi k izobraževanju – tako na individualni ravni, kot tudi za večje blagovne znamke.

 

She has been a very active figure in the Nail and Cosmetics Industry for the last 16 years. Known and valued for her dedication and professionalism, Sue also regularly participates as a judge at International Nail Competitions.

She has received several rewards and is active in informing the public about Innovations in the field of Nail Industry – mainly in the form of articles that are published by distinguished Cosmetics and Nail Magazines and internet Portals.

She is also active in educating others on the subject of Nails – on an individual level, sometimes even for renown Nail Brands.

 

Sodnica: Diana Brajević

Diana Brajević se z manikiro ukvarja več kot 30 let. Na Hrvaškem je znana kot izkušena manikerka, ki redno izvaja izobraževanja za bodoče manikerke.

Na tekmovanjih v oblikovanju nohtov je več let najprej sodelovala kot tekmovalka - na “Beauty Zagreb” je leta 1998 osvojila prvo mesto. Kot vodja in članica strokovne žirije je sodelovala na več mednarodnih tekmovanjih v oblikovanju nohtov.

She has been active in the Nail Industry for more than 30 years. In her Homeland Croatia she is known as an experienced Nail Technician, that regularly educates future Nail Technicians.

She participated in Nail Competitions – first as a competitor and won 1. place on “Beauty Zagreb” in 1998.

In later years she participated as a manager and judge on several international Nail Competitions.

 

 

Sodnica: Emma Harris

V nohtni industriji je pritegnila veliko pozornosti – takoj, ko se je začela udeleževati tekmovanj v oblikovanju nohtov, je pobirala skoraj vse nagrade. Njena izjemna predanost in ljubezen v delu je dobro znana na Irskem, kjer vodi uspešen salon in izvaja izobraževanja.

Specializirala se je predvsem v podaljševanju z akrilom in gelom, Nail Art-u in permanentnem lakiranju. Zaradi njene izkušenosti in natančnosti sodeluje kot sodnica na tekmovanjih v oblikovanju nohtov.

Emma Harris has attracted a lot of attention in the Nail Industry – as soon as she started participating in Nail Competitions, she won practically every time. Her incredible devotion and love for her work is well known in her homeland Ireland, where she manages her own successful salon.

She is specialized in nail extensions with acrylic and gel, Nail Art and soak-off gel polish. She is an experienced Nail technician that frequently attends Nail Competitions as a judge.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih