Plavajoči meni Mailing
Plavajoči meni YouTube
Plavajoči meni Instagram
Plavajoči meni FB

Mednarodni edukatorski trening

Astonishing Nails

 

Zadnji dan januarja in uvod v februar je zaznamovalo posebno mednarodno edukatorsko izobraževanje Astonishing Nails. Na Nizozemskem so se zbrali nohtni tehniki iz vsega sveta, ki so želeli podkrepiti in nadgraditi svoje znanje v tehnikah manikire.

Edini slovenski zastopnici sta bili Mojca Janežič, kozmetičarka in članica komisije za NPK Maniker, mednarodna sodnica INJA, “master edukator” in “Fashion Week Nailartist, ter Laura Adamič, manikerka v Akademiji studio Lepota.

 

  

 

Dejstvo, da je redno izobraževanje bistvenega pomena za uspeh manikerke, se dokaže na vsakem izobraževalnem treningu. Nadgradnja materialov in izpopolnjevanje tehnik so stalnica v nohtni industriji in manikerke ji morajo slediti.

 

 

Kakšne tehnike ustvarjanja bomo pokazali na tečajih v prihodnjih tednih in mesecih? Vsekakor nadgradnje! Z inovativnimi idejami se bodo dizajni ustvarjali še hitreje in bolj natančno.

 

   

 

Novo motivacijo, ideje in navdih, ki jih prejmemo na takšnih izobraževanjih je težko opisati. Zato je naša naloga in želja, da vso to pozitivno energijo prenesemo na slovenske manikerke, ki se bodo udeležile naših prihodnjih tečajev.

Kdo ve, morda pa se nam bo katera pridružila na naslednjem mednarodnem izobraževanju 😉