AKADEMIJA STUDIO LEPOTA,

tvrtka sa izuzetnom tradicijom, skoro 18 godina bavimo se specijalno manikirom i pedikurom.

 

Brojna iskustva na području prirodne manikure i ugradnje noktiju skupljajmo u suradnji sa svim velikim akterima u svijetu noktiju u regiji, a i šire, u Europi i Americi.

 

Naša povijest počinje 2002. godine distribucijom proizvoda za nokte i nastupom na frizerskom sajmu u Celju. Uz to, počeli smo sa izvanredno kvalitetnom edukacijom koju u to vreme nije još nitko izvodio u regiji, a najzaslužnija za to bila je Zlatka Brodie, slovenka koja je u to vrijeme radila u Engleskoj kao edukator za različite brendove za nokte. Tako su uvijek bili ukorak s najnovijim produktima i tehnikama ugradnje noktiju.

 

Sada svu energiju i vrijeme trošimo na stvaranje najboljeg sustava obrazovanja i što šire ponude proizvoda za nokte, manikuru i pedikuru. Odabrano i kvalitetno tehničko znanje, prilagođen program praktičnog osposabljavanja te veliki broj vježbi, a uz to profesionalni proizvodi za usluge koje svaki put pružaju vrhunske rezultate, naša su dobitna kombinacija.

 

Naši tečajevi dobili su posebnu međunarodnu nagradu za najbolju edukaciju u 2014., 2015. i 2016. godini. U 2003. počeli smo sa organizacijom jedinog natjecanja u ugradnji noktiju u to vrijeme, NAIL DESIGN.

Natjecanje je u prvih 10 godina preraslo u najveće međunardno natjecanje u regiji i poslije 6-godišnje pauze ponovo će se održati –18. 5. 2019. u Kongresnom centru hotela Bernardin u Portorožu.

 

U međuvremenu organizirali smo natjecanja za učenike srednjih i viših škola u Sloveniji. manikura pedikura nails SVE ZA NOKTE – ŠKOLA ZA MANIKERKE I PEDIKERKE 

 

Mojca Janežič

– duša i srce tvrtke

Mojca JanežičDuša i srce našog posla je izuzetna Mojca Janežič, koja je vrlo aktivna u međunarodnoj nail industriji i vrlo cijenjena među kolegama zbog svoje stručnosti i predanosti. Članica je međunarodnog udruženja sudaca za nokte INJA (International Nail Judge Association) i Fashion week artistka – jedina iz Slovenije, international master edukator za različite svjetske brendove, članica komisije za NPK Maniker, kozmetičarka i autorica brojnih članaka o noktima, manikuri i proizvodima za nokte.

U Sloveniji je vrlo cijenjena zbog svog izuzetnog znanja i iskustva kojim prednjači u Sloveniji, a vjerojatno i u regiji. Ima dugogodišnja iskustva na području obrazovanja manikerki i pedikerki.

U Školi za manikerke i pedikerke održava sva predavanja i demonstracije, a svojim studentima pomaže kako bi i oni mogli bili uspješni u svom poslu.

Iz njene škole ‘dolazi’ većina uspješnih manikerskih salona u Sloveniji, a svoje znanje nesebično prenaša i na nastavnike praktične nastave manikure u srednjim i višim školama.

Zaslužna je za formaciju međunarodnog natjecanja oblikovanja noktiju NAIL DESIGN i školskog natjecanja “Z znanjem do lepote” kao i svih pravila i tablica za ocjenjivanje koje se danas upotrebljavaju na različitim natjecanjima u regiji.

Sudila je na skoro svim natjecanjima u regiji proteklih15 godina (Zagreb, Opatija, Beograd, Ljubljana, Graz, Beč), kao i brojnim velikim natjecanjima kao što su Nailympia London u 2012., 2014., 2016. godini,

Profesional Beauty London i Manchester, All Ireland competition Dublin, Nailympion Spain Madrid i Nailympion Swiss Zürich …

 

Upoznajte njihovu bogatu ponudu izuzetno kvalitetnih tečajeva i proizvoda za nokte različitih svjetskih brendova vrhunske kvalitete klikom na www.lepota.info,

gdje možete pronaći SVE ZA NOKTE, a u njihovoj ŠKOLI ZA MANIKERKE I PEDIKERKE naučit ćete sve što vam treba za uspješan dugogodišnji rad na prodručju njege ruku, nogu i noktiju.

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.U redu Saznajte više o kolačićima