AKCIJA 
Ob nakupu 2-eh Gelosophy No-Cleanse Brillinat Top-ov
prejmeš 1 GRATIS!
* Akcija velja do 23. 2 . 2020 oz. do razprodaje zalog.

Tehnike nadogradnje i učvršćivanja noktiju gelovima imaju dugu i bogatu povijest. Već u osnovi gelovi su zamišljeni kao rješenje problema za brojne žene koje su željele imati lijepe i uređene nokte, ali im prirodni nokti to nisu omogućavali. Ponekad je problem u noktima koji su po prirodi tanji, mekaniji i skloniji pucanju. S gelom možemo nokte nadograditi ili prirodni nokat dodatno učvrstiti.

 

IBD je pionir među proizvođačima gelova te je kao prvi na tržište uveo gel za nadogradnju noktiju, zato ima s dugogodišnjim iskustvom i dorađenim materijalima kultni status u  industriji noktiju. Astonishing Nails je s inovativnim razvojem materijala predstavio novu generaciju poboljšanih gelova koji se suše ispod LED i UV svjetla.

 

Pri odabiru gelova možemo Vas osobno savjetovati kako bismo zajedno pronašli najbolji izbor s obzirom na Vaše znanje, potrebe, želje i očekivanja.

 

Za početnike i sve koji se žele usavršiti u nanošenju gela redovito organiziramo tečajeve na kojima u sklopu teoretičnog znanja i praktičnih vježbi upoznaju različite tehnike nanošenja gela i dobiju puno praktičnih savjeta kako do savršenih noktiju.

Kolačići za analizu
Koriste se za bilježenje analize opskurnosti web stranice i pružaju nam podatke kako bismo pružili bolji korisnički doživljaj.
Kolačići za društvene mreže
Kolačići su potrebni za dodatke za dijeljenje sadržaja s web mjesta društvenih medija.
Kolačići za komunikaciju na web mjestu
Kolačići vam omogućuju prijavu, kontakt i komunikaciju putem komunikacijskog dodatka na stranici.
Oglašavanje kolačića
Ciljaju ciljano oglašavanje na temelju prošlih korisnika na drugim web mjestima.
Što su kolačići?
Posjetom i korištenjem web mjesta pristajete na korištenje i snimanje kolačića.U redu Saznajte više o kolačićima