Plavajoči meni Mailing
Plavajoči meni YouTube
Plavajoči meni Instagram
Plavajoči meni FB
Nailtiques komplet po umetnih nohtih

Nailtiques komplet "po umetnih nohtih"

Izdelki za intenzivno nego nohtov in obnohtne kožice po odstranitvi umetnih nohtov.
Šifra:
521
Cena z DDV:
25,00 €
DODAJ V KOŠARICO

Nailtiques komplet "po umetnih nohtih"

 

je izbrana kombinacija izdelkov namenjenih za tiste, ki želijo po odstranitvi umetnih nohtov svoje naravne nohte utrditi in povrniti v optimalno stanje. Še posebej komplet priporočamo tistim, ki imajo po odstranjevanje preopiljene nohte.

 

Posebej razviti Formuli A in B boste naravnim nohtom povrnili ravnovesje balzamov in proteinov. Za najboljše rezultate je pomembno, da se upoštevajo navodila uporabe in nanosa. Gel za obnohtno kožico in tršo kožo okoli nohtov je namenjen za dodatno nego in pospešeno rast nohta. Z nežnim vmasiranjem gela bomo pospešili cirkulacijo.

 

Komplet vsebuje:

  • Formuli A in B: intenzivna nega nohtov, ki potrebujejo pravo kombinacijo proteinov in balzamov za utrditev.
  • Gel za obnohtno kožico: dodatna nega za obnohtno kožico in kožo okoli nohta. 

 

 

Terapijo začnemo s Formulo A. Vsak dan nanesemo tanek sloj na noht. Za najboljše rezultate priporočamo, da ne nanašate barvnega laka. Nanesene sloje odstranimo po 1 tednu z Brezacetonskim odstranjevalcem laka in znova začnemo s postopkom nanosa. Pomembno je, da odstranjevalec ne vsebuje acetona, ki bi dodatno izsušil naravni noht in obnohtno kožico.

 

Formulo A nanašamo, dokler je v celoti ne porabimo, nato začnemo terapijo s Formulo B. Postopek nanosa je enak kot pri Formuli A. Formulo B nanašamo tako dolgo, dokler je v celoti ne porabimo. Gel za obnohtno kožico nanašamo po potrebi. Nežno ga vmasiramo v obnohtno kožico in tršo kožo okoli nohta.

 

Po končani terapiji s Formulama A in B preverimo stanje nohtov. Če so nohti utrjeni, začnemo uporabljati Formulo 1 za redno nego zdravih naravnih nohtov. Če so nohti mehki ali se plastijo, začnemo terapijo s Formulo 2.

EcoMundo 92130 Issy, France is identified on the labeling of the product(s) and is holding all of the technical information for these item(s). 
Made in U.S.A. European Distributor Grafton International Ltd. 2301 Relay Drive Tamworth B77 5Pt England Distributed by Nailtiques® 10315 102nd Terrace Sebastian, FL 32958

Sorodni izdelki
-50%
China Glaze Chocodisiac
Profesionalni lak za nohte s podaljšano obstojnostjo.
Stara cena z DDV:
7,80 €
Akcijska cena z DDV:
3,90 €
IBD šablone, 250 kosov
Profesionalne prozorne šablone za podaljševanje nohtov z akrilom ali gelom.
Cena z DDV:
20,00 €
China Glaze Rainbow
Profesionalni lak za nohte s podaljšano obstojnostjo.
Cena z DDV:
7,80 €
-20%
IBD Just Gel Polish št. 50, Meteorite, 14 ml
IBD Just Gel Polish permanentni barvni lak za dolgo obstojno manikiro. Strjuje se pod LED in UV-svetlobo.
Stara cena z DDV:
19,90 €
Akcijska cena z DDV:
15,92 €