Plavajoči meni Mailing
Plavajoči meni YouTube
Plavajoči meni Instagram
Plavajoči meni FB
Revel DIP Activator

Revel #2 Activator

Tekočina za ustvarjanje DIP manikire - 2. korak.
Šifra:
605
DODAJ V KOŠARICO

Revel Dip sistem

 

Dip sistemi predstavljajo novo generacijo utrjevanja nohtov. So varna in zdrava alternativa akrilnim nohtom, saj dajejo popolnoma naraven izgled in občutek na nohtih. Intenzivna pigmentacija zagotavlja odlično in enakomerno pokrivnost od kožice do konice.

 

Naravni noht z nanosom DIP sistema dodatno utrdimo, posebna sestava obogatena z Vitaminom E zagotavlja nošenje do 4-tedne brez luščenja, odstopanja in dvigov. Še posebej se priporoča za ženske, ki delajo v gostinstvu, frizerstvu, manikiri, pedikuri in drugih poklicih, kjer so izpostavljene vodi in agresivnim kemikalijam.

 

Prednosti izjemno obstojne manikire, brez potrebe po uporabi UV- ali LED-lučk, minimalne vonjave in enostaven nanos so zmagovalna kombinacija, ki zagotavlja uspeh v salonu ali pa samo za domačo uporabo.

 

Revel #2 Activator

Revel #2 Activator je drugi korak v ustvarjanju DIP manikire. Po tem, ko smo oblikovali noht, nanesli Revel #1 ProBase in barvni prah, nanesemo malenkost debelejši sloj #2 Activator-ja.

Z nanosom #2 Activator-ja na nohtu nastane tekoči sloj, ki se v stiku s barvnim prahom strdi. Po tem, ko smo #1 ProBase, barvni prah in #2 Activator nanesli na vse nohte obeh rok, počakamo, da se naneseni sloji na zraku posušijo. Nepravilnosti na nohtu izravnamo s pilo.

Na pripravljeno površino nanesemo dodaten sloj #2 Activator-ja in pustimo, da se posuši. S tem ustvarimo idealno podlago za intenziven zaključni sijaj.

 

Na voljo v 2 velikostih: 

  • 15 ml
  • 59,1 ml - refill 

 

Nekaj prednosti REVEL DIP sistema:

  • lahek občutek na nohtu in fleksibilnost,
  • dolga obstojnost brez luščenja in odstopanja,
  • brez uporabe UV ali LED lučke - se suši na zraku,
  • minimalne vonjave,
  • neporozen in ni nagnjen k razbarvanju ali rumenenju,
  • obstojen sijaj,
  • vodoodporen,
  • dodatno utrjevanje naravnega nohta s kalcijem in Vitaminom E.

 

Zakaj so tako priljubljeni?

Material REVEL Dip Sistema naravnega nohta ne poškoduje, zagotavlja obstojno in udobno manikiro. Zaradi krajšega časa nanašanja je idealen za tiste, ki želijo hitro in obstojno manikiro.

1.       Roke si umijemo z milom in vodo, nato jih temeljito obrišemo. Tudi stranka naj si jih umije. Razkužimo s sanitarnim sprejem ali gelom.

2.       Z bufferjem grobosti 100/180 nežno zmatiramo površino nohta.

3.       Nanesemo tekočino #1 Probase. Začnemo z desne strani ob steni nohta in nanesemo po površini do leve strani. Pri tem čopič na noht ne pritiskamo premočno, da bo nanos enakomeren.

4.       Noht nato potopimo v prah želene barve in ga izvlečemo, kot bi hoteli zajeti prah. Odvečni prah z nohta odstranimo s trepljanjem pod prstom.

5.       Korak 3 in 4 ponovimo na vsakem prstu.

6.       Nanesemo nekoliko debelejši sloj #2 Activator na vse nohte ene roke in naredimo zaključek na konici. Počakamo, da se posuši. Tekočino nanesemo do roba ob steni nohta in naredimo zaključek na konici.

7.       Pustimo, da se naneseni sloji strdijo, nato s pilo oblikujemo konico nohta in izravnamo nepravilnosti na površini.

8.       Z bufferjem zmatiramo površino nohta. Stranka naj si roke spere z vodo (brez mila), nato jih do suhega obrišemo z brisačo. Druga možnost je, da s krtačko odstranimo prašne delce z nohta.

9.    Nanesemo dodaten sloj #2 Activator na vseh 10 nohtov. Počakamo 2 minuti, da se sloj posuši, tako bomo ustvarili idealno podlogo za intenziven zaključni sijaj.

10.   Nanesemo #3 Finish Gel na nohte ene roke. Prvi sloj nanesemo v 1-2 hitrih potezah. Pri tem ni treba narediti zaključka na konici.

11.   Počakamo 15 sekund, nato znova nanesemo sloj #3 Finish Gela. Pri tem nanosu smo bolj natančni, naredimo tudi zaključek na konici.

12.   Počakamo, da se zaključni sloj posuši v 1-2 minutah. Nato nanesemo olje za obnohtno kožico.

Samo za profesionalno rabo. Gorljivo. Uporabljajte v dobro prezračenem prostoru. V primeru stika z očmi,nemudoma poiščite zdravniško pomoč. Izperite z vodo za 15 minut. Hranite izven dosega otrok.

Ethyl Cyanoacrylate, Dimethylolylamine

Sorodni izdelki
Revel #1 Probase
ProBase nanesemo neposredno na naravni noht, z njim ustvarimo podlago za nanos Revel DIP sistema.
Cena z DDV:
od 13,00 €
Revel #3 Finish Gel
Tekočina za ustvarjanje DIP manikire - 3. korak.
Cena z DDV:
od 13,00 €
Revel Brush Softener
Tekočina za mehčanje strjenih čopičev ProBase ali Activator.
Cena z DDV:
13,00 €
China Glaze Happy Go Lucky
Profesionalni lak za nohte s podaljšano obstojnostjo.
Cena z DDV:
7,80 €