Plavajoči meni Mailing
Plavajoči meni YouTube
Plavajoči meni Instagram
Plavajoči meni FB
IBD Just Gel Polish Remover

IBD Just Gel Polish Remover

Tekočina za odstranjevanje umetnih mas.
Šifra:
60828
DODAJ V KOŠARICO

IBD Just Gel Polish Remover

 

IBD linija permanentnih lakov Just Gel Polish je znana po svoji pestri paleti barv in dolgi obstojnosti. Zaradi trpežnosti umetne mase je za odstranjevanje potreben kakovosten odstranjevalec, ki je dovolj močan, da nanesene sloje umetne mase popolnoma odstrani, a je obenem nežen do nohta in ne izsuši obnohtne kožice.

IBD Just Gel Polish Remover je bil razvit s prav temi lastnostmi. Umetno maso odstrani v nekaj minutah, a ni pretirano agresiven.

 

Pri postopku odstranjevanja moramo biti pozorni na to, da ga izvedemo pravilno – s tem namreč ohranjamo zdravje naravnega nohta, ki bi ga agresivne sestavine ali mehanični pritisk lahko poškodovale. Pravilno odstranjevanje je torej nujno za zdravje nohta in obstojno manikiro.

 

  1. Z bufferjem 100/180 zmatiramo zaključni sijaj na nohtu, tudi konici.
  2. Na blazinico nanesemo IBD Just Gel Polish Remover, jo položimo na nohtno površino in jo zavijemo s folijo.
  3. Pustimo učinkovati 10 minut.
  4. S krožnim gibom odstranimo folijo in blazinico z nohta. Ostanke barve nežno odstranimo s potiskačem ali leseno palčko. Po potrebi lahko postopek topljenja ponovimo.
  5. Površino nohta nežno zmatiramo z bufferjem 220/280.

 

Topljenje umetne mase ima določene prednosti. Z njim se izognemo zamudnemu piljenju, ki nam vzame veliko časa in lahko ob nepravilnem postopku piljenja povzroči trajno škodo na naravnem nohtu. Z upoštevanjem napotkov proizvajalca je topljenje bolj prijazno do naravnega nohta, saj ga ne poškoduje – kakovostne sestavine v odstranjevalcih celo negujejo noht.

Več praktičnih nasvetov in informacij glede odstranjevanja si lahko preberete v članku »9 Napak, ki jih delajo manikerke«.

Vnetljivo. Izdelek Ne izpostavljajte stekleničke ognju in vročini. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Acetona, Palmitato de isopropilo, Fragrancia (parfum), Alfa-isometil ionona, Citral, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool. 

American International Industries, Los Angeles, CA 90040 AII (UK) Ltd. Narkshire RG1 7SR, ibd® is registered trademark of American International Industries Made in U.S.A.

Sorodni izdelki
IBD Just Gel Polish št. 36, Amethyst Surprise, 14 ml
IBD Just Gel Polish permanentni barvni lak za dolgo obstojno manikiro. Strjuje se pod LED in UV-svetlobo.
Cena z DDV:
19,90 €
Revel Dip Color Powder - Ara (DP200)
Barvni prah za obstojno manikiro s sistemom Revel DIP. Spreminja odtenek glede na temperaturo.
Cena z DDV:
19,90 €
Paleta za barve in nail art - ring
Plastična paleta na obroču primerna za lakiranje barv in ustvarjanje nail art dizajnov. Na voljo v prozorni in mlečni barvi.
Cena z DDV:
8,00 €
BCL Argan Oil Base Coat
BCL podlak z arganovim oljem
Cena z DDV:
6,90 €