Studio Lepota - akademija lepote
Želite prejemati novice po epošti?
 
email/geslo

Nov uporabnik | pozabil geslo
V košarici je 0 artiklov
vrednost: 0,00
ogled košarice
Domov Kontakt, o podjetju Storitve Galerija fotografij Spletna trgovina
Šola za manikerke in pedikerke
Zastopamo
anketa
 
Kako želite, da bi bili izdelki razvrščeni v spletni trgovini LEPOTA.INFO?rezultati anket
 
LEPOTA.INFO NA FACEBOOK facebook lepota všeč mi je
 
  Pomoč pri naročanju

Naročilo lahko oddate tudi kar na elektronski naslov info@lepota.info, na faks: 02/ 843 00 69 ali po telefonu 02/ 843 00 68 (od ponedeljka do petka od 9:00-18:00).
Pri naročanju v spletni trgovini se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli ob vpisu novega uporabnika, kjer potrdite tudi da ste prebrali te pogoje poslovanja in se z njimi strinjate.
Izdelke v košarici lahko poljubno dodajate, odstranjujete, spreminjate njihovo količino in ponovno pogledate opis izdelka.
Če želite karkoli posebej opozoriti oziroma opomniti, prosimo napišite v OPOMBE.
Označite način prevzema in oddajte naročilo z obveznostjo plačila.
V vaš poštni predal (e-mail, ki ga vpišete pri vpisu novega uporabnika) prejmete potrdilo naročila nakupa.

Dostava

Na strani košarica, lahko izberete, ali vam blago dostavimo na dom (Pošta Slovenije, GLS, DPD) ali ga boste sami prevzeli v AKADEMIJI STUDIU LEPOTA na Pirnikovi 8 v Slovenski Bistrici.

STROŠKI DOSTAVE
- Pri nakupu blaga v vrednosti nad 50 € je dostava brezplačna.
- Pri nakupu blaga v vrednosti do 50 € plača stroške dostave kupec. Stroški dostave na dom (Pošta Slovenije, GLS, DPD) znašajo 4,00 €.
Stroške poštne nakaznice plača kupec sam.
Stroški naročanja po telefonu ali faksu gredo na račun uporabnika teh komunikacijskih sredstev.

DOSTAVA BLAGA NA DOM
Če prispe naročilo od ponedeljka do četrtka do 13. ure (GLS, DPD) ali do 16. ure (Pošta Slovenije), bo poslano še isti dan. Če prispe naročilo v petek po 13. oziroma 16. uri, bo poslano najkasneje v ponedeljek. Če naročilo prispe v soboto ali nedeljo, bo poslano v ponedeljek. Če določeno blago ni na zalogi, je rok dostave po dogovoru.

Plačilo (cene)

Plačilo blaga je po povzetju, in sicer v gotovini. Ob prevzemu blaga prejmete original račun.
Plačilo je možno tudi preko transakcijskega računa na osnovi predračuna pred dostavo.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupcu pripada pravica, da v štirinajstih (14) dneh po prevzemu kupljeno blago vrne z izjavo. Kupec je dolžan poravnati stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Stroške pošiljanja krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vrnitev prejetega blaga na naveden naslov v 14-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa.

Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v AKADEMIJI STUDIU LEPOTA. Pridružujemo si pravico do spremembe opisov izdelkov brez predhodnega obvestila. Za morebitne napačne fotografije se opravičujemo. Na fotografijah pa lahko pride tudi do odstopanja odtenkov barv. Za morebitne napake se opravičujemo.

Arhiviranje pogodbe

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja AKADEMIJA STUDIO LEPOTA d. o. o., Pirnikova 8, 2310 Slov. Bistrica. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo, kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti: info@lepota.info.

Celotna spletna stran (vključno z vso vsebino) je napisana v slovenskem jeziku. Prav tako je sklenjena pogodba napisana v slovenskem jeziku.


DOMOV | O PODJETJU | PONUDBA | GALERIJA SLIK | E-POŠTA | SPLETNA TRGOVINA | POMOČ IN POGOJI POSLOVANJA
©2015 AKADEMIJA STUDIO LEPOTA d. o. o., vse pravice pridržane | Izdelava in gostovanje spletne strani www.slohost.net
Ste obiskovalec št. 26670925 | Danes smo: 20.10.2017, 14:37:37